Зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика  Красимир Стойчев прие днес

...
Зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика  Красимир Стойчев прие днес
Коментари Харесай

Зам.-кметът Стойчев прие офицери от военноморско учение Бриз 2018

Зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика  Красимир Стойчев одобри през днешния ден военноморски офицери - участници в учението на Военноморските сили на Република България с интернационално присъединяване " Бриз 2018 ". Учението се организира от 13 до 22 юли.

Общо в учението се включват 11 страни с 25 бойни и спомагателни кораби и катери,  1 подводница, 4 самолета, 5 вертолета и 2340 военнослужещи от военноморските сили на България, Белгия, Гърция, Германия, Италия, Полша, Румъния, Съединени американски щати, Турция, Франция, Холандия, Втората непрекъснатата група кораби на НАТО и Втората непрекъснатата група противоминни кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса, както и 124 души от 20 държавни организации, институции и ведомства от 4 министерства, локални органи на ръководство, неправителствени и частни организации.

Щабът за надзор на учението ще се развърне в Пункт за базиране Бургас на Флотилия бойни и спомагателни кораби.

Красимир Стойчев срещна висшите морски офицери с опциите за туризъм, културните обичаи, археологическите разкопки и плановете на Бургас. Военните офицери останаха мощно впечатлени от развиването и положителните вероятности, които дава града - за туризъм, бизнес и логистика.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР